Vestigingen

Scherpenzeel B.V. - Andijk, Nederland.

 

Sinds 1985 is Scherpenzeel B.V. gevestigd op de huidige locatie in Andijk, Nederland. Na meerdere uitbreidingen beslaat de fabriek nu ca. 10.000m2. In Nederland vindt naast de productie het grootste gedeelte van de productontwikkeling plaats.

In 2009 heeft er door de plotselinge wereldwijde crisis een noodzakelijke reorganisatie plaatsgevonden bij Scherpenzeel B.V. Deze reorganisatie draagt er aan bij dat wij de toekomst voor Scherpenzeel B.V. weer zonnig tegemoet zien.

 


 Core-TeQ Sdn. Bhd. - Johor, Maleisie.

Building Core_TeQ.jpg

 

Core-TeQ Sdn. Bhd. is opgericht en geopend in Maleisië in 2005 en is de eerste Aziatisch productie faciliteit van Scherpenzeel Holding B.V.

Core-TeQ Sdn. Bhd. is het resultaat van onze doelstelling om een wereldwijd leidende toeleverancier te zijn. Core-TeQ Sdn. Bhd. voorziet hoofdzakelijk klanten in de Aziatische regio, maar ook segmenten in Europa en Amerika zijn doelmarkten.

   

Core-teq binnen2.jpg

Core-TeQ Sdn. Bhd. voorziet in onze missie om te ontdekken, te begrijpen, te anticiperen, op te lossen en om klanten tevreden te stellen, speciaal toegespitst op onze Aziatische klanten. Belangrijkste speerpunten zijn kwaliteit, doorlooptijd, flexibiliteit, innovatie, ontwikkeling en kostenbeheersing.

Na circa 7 jaar was het pand waarin Core-TeQ in 2005 van start ging echt te klein geworden. In 2011 werd dan ook een compleet nieuw pand gebouwd. Begin 2012 heeft Core_TeQ eindelijk haar nieuwe pand betrokken. Deze nieuwe locatie heeft een productie oppervlak van ca. 5500m2 en is gericht op een een zonnige toekomst in Azië.